Got ušetřil statisíce! Dobrý obchodník, který ví, jak na to!

 Celebrity 
19. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott nazpíval píseň Země vstává a vznikl i klip! Youtube
Kde jsou ty časy, kdy zpěváci věnovaly dny času a statisíce korun na to, aby natočili videoklip. Teď i Karlu Gottovi stačí vyprodaný koncert v O2 areně v rámci akce rádia, a má klip. Ten nový se jmenuje Země vstává!

Gott vystoupil v polovině října v O2 areně, kde se stal součástí Čekého mejdanu s Impulsem a vyprodaná hala si tak mohla vychutnat jeho nový song Země vstává, který pro něj napsal Michal David a Lou Fanánek

A právě z tohoto vystoupení byl vytvořen videoklip, který zachycuje atmosféru, která během koncertu panovala. Desítky tisíc lidí jsou tak součástí děje klipu. Mnozí jsou na to i hrdí. Ale Gotta to opravdu stály jen drobné. Kdyby měl natočit klasický klip, mohlo by ho to přijít klidně na čtvrt milionu korun. Mistr tak prostě hodně ušetřit. 

"Písnička je od Michala Davida, který pro mě už několik písní napsal, jako třeba Posel dobrých zpráv, Cherchéz la femme nebo To stárnutí zrádné. A protože nás s Michalem pojí kamarádství a zná mě, tak mi píseň dokáže napsat na míru a dovede i odhadnout, kdy mám s ní vyjít na scénu. Jako tomu bylo právě i u té poslední Země vstává, která krásně popsala i mé pocity nádherného návratu na scénu," řekl Karel Gott o své nové písni.

Píseň Země vstává je novinkou Karla Gotta po jeho návatu z léčby zhoubné nemoci. Nyní se uvidí, zda země vstala a pošle Mistrovi dostatek hlasů do Českého slavíka a zda příští víkend opět vyhraje...?

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47