Chystá se další televizní propadák? A tihle dva budou jeho součástí!

 Celebrity 
18. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Suchánek, Michal Novotný a Richard Genzer v nové show Kdo to ví? TV Barrandov
Jeden propadák za druhým plodí v poslední době české privátní televize. A zdá se, že je tu možná další průšvih na televizní obrazovce. Genzer se Suchánkem se totiž vrací před kamery.

Tentokrát padesátiletí kmetové však nedostali vlastní pořad, ale budou pravidelnými hosty zábavné show televize Barrandov.  Nikdy to však nedopadlo dobře.

Oba herci a moderátoři například na Nově vytěžili co mohli v Tele tele, Mr. GS a na Primě měli před pěti lety show Máš minutu, ta byla ale pro nezájem diváků raději zrušena. Nad vodou je drží už jen Partička, kde se o zábavu dělí se Sokolem a Chmelou. Navíc úspěch tohoto pořadu už zdaleka není to co býval, proto s ním jezdí zájezdovky. 

Barrandov chce diváky bavit v zábavné show Kdo to ví?, na který televize získala od britské produkční společnosti Fremantle Media exkluzivní práva. Neznamená to, že to, co funguje jinde, musí fungovat u nás. Ale proč to nezkusit a nevyhodit další miliony, říkají si asi na Barrandově.

Suchánek s Genzerem budou za tučný honorář jen pravidelnými kapitány týmů, které mezi sebou budou soutěžit a zodpovídat na záludné dotazy moderátora a herce Michala Novotného. “Těšíme se na to všichni. Bude to pecka,” říkají Suchoš s Geňou. Zda to opravdu bude pecka nebo další průšvih, uvidíme všichni během pár týdnů. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve