Finkové Geňa kupoval šperky, Bittnerová si musí počkat. Chtěla je snad ”odklonit”?

 Celebrity 
16. listopadu 2016 03:48 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Neměla ta Bittnerová těch prstýnků až nějak příliš?  JK
Která žena by neměla ráda šperky? Málokterá. A takové ženy z oblasti českého šoubyznysu, no ty je přímo milují. Proto se sešly na prezentaci šperkařské firmy a dámy nevěděly, kam s očima. Herečka a moderátorka Miluška Bittnerová snad možná chtěla i nějaké ”odklonit”!

“Já bych si tedy nějaké vzala… třeba mě nikdo neuvidí….,” usmívala se Bittnerová, na kterou bedlivým okem dohlížena majitelka šperkařství Jitka Kudláčková. “No, tak tedy ne, no. Krást se nemá…,” řehnila se Bittnerová a na každém prstu měla jeden prstýnek.

“Samozřejmě, že si občas nějaký koupím a i jsem občas šperk tu a tam dostala. Ale nevybírám si chlapy podle toho, zda mi dávají diamanty a jiné drahé kamení. I když hezké věci mám moc ráda,” svěřila se Bittnerová. A vyslovila malé přání, že třeba Ježíšek by jí mohl nějaký ten prstýnek nebo náhrdelníček nadělit. Ale jak se v tom to dítě nebohé vyzná, to nevím, asi mu budu muset poradit,” usmívala se.

To Linda Finková se zase pochlubila, že jí různými šperky zásoboval RIchard Gendzer.„Když měla Jitka Kudláčková ještě obchod na Vinohradech, manžel mi je kupoval ke různým výročním, Vánocům a podobně,” prozradila tajemství Finková. 

Doraziy i jiné známé milovnice zlata stříbra a drahého kamení. Třeba moderátorka Klára Doležalová, Lucie Zedníčková a Bára Šporclová Kodetová, Andrea Kalivodová, Jana Adamcová , Vlastina Svátková a nechyběla ani Hanka Kynychová. 

Přišel i tanečník a choreograf Marek Dědík, který, který i zatančil a svěřil se, že díky Jitce Kudláčkové získal inspiraci na vánoční dárek pro přítelkyni.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve