Známého režiséra vyhodili z nádraží! Považovali ho za bezdomovce!

 Celebrity 
16. listopadu 2016 04:52 / redakce
  2
📷
1 fotografie v galerii
Břetislava Rychlíka si na nádraží spletli s bezdomovcem" VCP
Tak tohle se hned tak někomu nestane. Známého režiséra a herce Břetislava Rychlíka vyhodili z pražského hlavního nádraží, protože ho ochranka považovala za bezdomovce Otákou je, jakou měrou k tomu sám svým vzhledem přispel?

Obsluha kavárny a ochranka na pražském hlavním nádraží se do Rychlíka velmi ostře pustila a k docentovi JAMU se chovala velmi hrubě. Provinil se jenom tím, že ve čtyři hodiny ráno usnul na židli v jedné z kaváren, když čekal na vlak s platnou jízdenkou. Přítomní lidé si zřejmě mysleli, že je bezdomovec, a začali na něj křičet a sprostě mu nadávat! Což je s podivem, protože byl slavnostně oblečen.

Osmapadesátiletý režisér se zrovna vracel ze slavnostního večera v Lucerně, a aby si zkrátil čekání na vlak, využil posezení v kavárně To neměl dělat!

"Nikoho jsem neotravoval, jen mi klesla hlava. Lidé z kavárny ale na mě začali řvát a tykat mi. Řekli, ať si něco dám, nebo ať jdu do pr....Tak jsem řekl, že chci čaj, a oni mi zas řekli, ať jdu do pr....," řekl pro lidovky.cz, Břetislav Rychlík. 

Takové jednání si docent JAMU pochopitelně nechtěl nechat jen tak líbit, a tak vytáhl foťák, aby si dotyčného kavárníka vyfotil, servírka však na něj zavolala ochranku. "Nejdříve přiběhl nějaký člověk, zeptal se, jestli mám problémy, pak mě vzali a vedli mě z haly. Celou dobu mi tykali a nadávali do haj..., buzerantů a feťáků," podotkl režisér.

"Vyhodili mě ven a tam mi chvilku vyhrožovali. Dokonce nějaký člověk, který tam navážel zboží, se mi posmíval. Žena to ani nevěděla a čekala v hale. Seběhlo se to totiž strašně rychle," vypráví Rychlík.

Ochranka se podle Rychlíka uklidnila až poté, co za ním přišla jeho žena. Policisté je pak odvedli do čekárny, kde chvíli počkali na vlak. "Nedovedu si ani představit, jak se musí chovat k bezbranným lidem, k bezdomovcům, když se tak chovali ke mně," dodal režisér.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve