Absolonová si tedy hodně troufla! Ale vyplatilo se jí to!

 Celebrity 
17. listopadu 2016 02:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eduard Klezla, Hanka Křížková, Jitka Zelenková Monika Absolonová a Hana Zagorová při křtu nového vánočního CD! Profimedia
Monika Absolonová pokřtila svou novou desku. Jde o první vánoční album s názvem Až do nebes. Radost má o to větší, že si na něm zazpívala i s Kralem Gottem, kterého celý život obdivuje!

Karel Gott přijal její prosbu, že ho chce mít na desce. Přiikývl, žen zatím bohužel ještě konečnou verzi neslyšel, protože se stále dává dohromady po nedávné operaci zad.

Nejdřív ke Karlovi domů jela Monika sama a domluvila se s ním na tom, jak by píseň měla vypadat. Pak už k Mistrovi přijela i s textařem a zbrusu novým textem. Gott měl několik připomínek, ale píseň vznikla. 

Sama Monika Absoloová je z toho ještě teď v soku. "Nevěřila jsem, že tohle Karel udělá. A udělal, a právě proto ho celý život miluju. Pak už jsme domixovali můj hlas a duet byl na světě. Bohužel Karel celé CD ještě  neslyšel a ani tady nemůže být, protože se dává dohromady po operaci. Ale včera jsme si volali a domluvili se, že k němu přijedu i s deskou a společně si to poslechneme. Už teď jsem nervózní, ale vím, že se Karlovi bude líbit,“ řekla Monika Blesku.

Mistr ještě nové CD neviděl a hlavně neslyšel. Stále rehabiluje po operaci zad. Nicméně na desku i společný duet se těší.

CD Abolonové pokřtily její blízké kamarádky a kolegyně. Jednou byla Ivana Chýlková, další Hanka Křížková, Hanka Zagorová, Jitka Zelenková, Eduard Klezla a další.

CD stylově okřtila ve Studiu Dva, kde účinkuje v muzikálu Evita a chystá premiéru Funny Girl. "Jsem moc ráda, že se Monice daří. Jen tak dál," řekla jedna z kolegyň na asresu Absolonové.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve