Bočanová bez sexu být nemůže. Sbalila dalšího kolegu?

 Celebrity 
18. listopadu 2016 03:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mahulena Bočanová s Karlem Janebou, který je jejím přítelem! Alesoň momentálně! Profimedia
Mahulena Bočanová sice oficiálně žije sama se svou dcerkou Márinkou v Buštěhradu na Kladensku, ale bez chlapa rozhodně není. Zatímco šoubyznysem jdou zvěsti, že klofla hereckého kolegu, jejím partnerem má být ale někdo jiný!

Mahulena je prý hodně energická, divoká a to i v sexu. Bez chlapa být neumí. A zatímco tamtaamy jí přisuzují kolegu Stanislava Majera (38), známého i z Ordinace v růžové zahradě či jiných seriálů, jejím vyvoleným je teď někdo úplně jiný.

Mahu má chodit se zámožným podnikatelem Karlem Janebou. Ten se věnuje prodeji luxusních hodinek. To se asi herečce a moderátorce hodně líbí. Nicméně o svém vztahu přímo nemluví.

„Nikdy neřeším budoucnost a neřeším ani minulost. Bude mi za pár měsíců padesát a naučila jsem se, že neplánuju. Když jsem vsadila na někoho na celý život, tak to nedopadlo dobře. Můj přítel má rád svoji svobodu, jsme dva dospělí lidi, kteří jsou velmi dominantní, kteří mají rádií klid a soukromí,“ řekla Mahulena TopStar magazínu.

Svatbu Mahu neplánuje. Pokud přijde, přijde, pokud ne, život půjde dál. "Mahu neumí být sama. Chlapy má ráda ale už by potřebovala někoho stálého. Jen její temperament ne každý chlap ustojí..,"dodal známý Bočanové! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47