Jágr neví co s penězi? Koupil v Praze byt za šílenou cenu!

 Celebrity 
17. listopadu 2016 03:40 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaromír Jágr s Veronikou kopřivovou si pořídili bydlení v Praze! Instagram
V poměru toho, kolik vydělává, to není žádná závratná suma. Pro většinu obyčejně vydělávajících lidí, to je vvšak nepochopitelné. Jaromír Jágr v Praze koupil byt, za který zaplatil skoro 20 milionů korun!

Vypadá to snad, že by se Jágr chtěl usadit natrvalo v Čechách? Není to vyloučeno. Už před časem o tom mluvil. Stejně jako zmínil založení rodiny. "A pokud by se to stalo, chci se rodině naplno věnovat..," dodal tehdy Jágr. 

Teď si v Praze pořizuje luxusní zázemí. Koupil veliký byt v developerském projektu. Kdo si taky může dovolit dát 20 milionů za byt? Ovšem hokejista, který vydělává přes 150 milionů korun v přepočtu, šetřit až tak úplně nemusí. Kde se byt nachází, hokejista tají. Alespoň prozatím. Asi nechce dopadnout jako třeba Karel Gott, který si postavil chaloupku, ale teď ji kvůli návalu zvědavců, prodává! 

Se svou milou Veronikou Kopřivovou, která ho pomalu, ale jistě táhne k oltáři, mají i další plány. Zatím jsou vesměs na Floridě. Ale, kdo ví. Třeba se brzo vrátí do Čech. Jágr se dokonce snažil naznačit, že s koncem aktivní kariéry pomalu počítá. 

Zda ho ale budou chtít fanouškové pustit, je otázkou. "Bez Jardy si tedy hokej nedovedu představit. Snad bude ještě dlouho pokračovat," doufá fanynka z Kladenska. Není to ale tak jasné. Nicméně byt jako zázemí v Praze je, takže teď už se děj vůle boží. 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve