Hodně sexy nohy českého šoubyznysu! Víme, čí jsou! Za manžela má hokejistu NHL

 Celebrity 
15. listopadu 2016 02:39 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Které české zpěvačce a herečce patří tyhle ultra sexy nožky?  P. Mráček
To jsou ale nohy! Otřásají českým šoubyznysem, a to doslova. Takhle sexy pohled se naskytne často snad jen manželovi jejich majitelky, hokejistovi NHL Tomáši Plekancovi. Ano, uhádli jste - patří Lucii Vondráčkové!

Zpěvačka, herečka, moderátorka, dabérka, tanečnice - tím vším Vondráčková je. Žije vesměs v Kanadě, ale hlavně letos je doma v Česku víc, než často. Nedávno opět odletěla, aby se za více jak týden snad zase ukázala. "Měla by příletět na Slavíky, ale snad to zvládne kvůli dětem," zní z rodiny Lucky Vondráčkové.

Lucka, jako správná máma by děti - oba syny - nenechala bez dozoru. Jak se ale zdá, malý problém vyřeší, aby si mohla přiletět převzít cenu. Že by letos trumfla svou jmenovkyni Lucii Bílou a sebrala ji Zlatého slavíka? Nebo opět odletí s tím stříbrným?

"Lucka by si zlatou příčku zasloužila. Maká jak šroub, skvěle vypadá, nikde nikomu nepodlézá. Chová se k fanouškům skvěle, měla vyprodané tour, udělala dva klipy. Co víc si přát," říkají její fanouškové. A mají jistě pravdu.

A k tomu všemu má Lucka Vondráčková neskutečně sexy nohy. Už za to by si zasloužila zlato! Nejenom za to, že dokáže ujít i 25 kilometrů za den úplně v pohodě, ale i za to, že tyhle nohy nosí zpěvačku, která zpívá hlavně srdcem a dokáže si i přes takovou vzdálenost udržet s fanoušky kontakt.

Poté, co představila klip k písni Solnej sloup, který natočila během své krátké říjnové návštěvy v ČR, nabídla hned druhý klip na písničku Mít Tebe blízko. A kromě toho společně s Jolanou Voldánovou a komickým triem 3v1 připravila i velkou vánoční kampaň pro Konto Bariéry, která je realizována ve spolupráci s Galerií Myslbek. Podílela se i na vzhledu "svého" vánočního balicího papíru, z jehož prodeje půjde výtěžek na Konto Bariéry.


 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum