Chudák stylista Vaněk! Do konce roku má jen jeden den volna!

 Celebrity 
14. listopadu 2016 16:36 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Vaněk nelelkuje, ale přemýšlí a vymýšlí další styling pro své klienty! Costa Coffee
Stylista hvězd Filip Vaněk je v podstatě chudák! Zatímco všichni plánují relax, předvánoční večírky s přáteli, on musí makat téměř do bezvědomí. Do Vánoc má jen jediný den volno. Kdy stihne dárky?

Vaněk dostal šanci být průvodcem pořadu Popelka na TV Barrandov místo Osmanyho Laffity a tak spoustu času mu zaberou přípravy a natáčení.

"Natáčím, je to super, užívám si to, ale tím pádem nemám vůbec čas. V mém diáři do Vánoc je jen jediný den, kdy bych mohl jít třeba s někým na kafe. Občas si ho ale spíš dám s sebou, protože mezitím vyřídím dalších sto věcí," prozradil VIPstory.cz aněk.

Popelka není jediná věc, kterou nyní Filip dělá. "Chystám dva nové projekty na příští rok a upsal jsem tvář a jméno jednomu kosmetickému gigantu, takže se mám na co těšit. Ale na co se těším moc, je, že na Vánoce odletím na milované Lanzatote, kde budu chodi v kraťasech a tričku, odpočívat a číst knížky, na které jinak nemám čas. A dárky, ty prostě nějak stihnu v průběhu listopadu a prosince. Takzvaně v mezičase," usmívá se Vaněk.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít