Novo! Vyměň ředitele programu!

 Celebrity 
12. listopadu 2016 04:52 / redakce
  3
📷
2 fotografie v galerii
Petr Rychlý rozhodně jako bavič v Hvězdné párty nezaujal! Nova
Televize Nova byla nejúspěšnější a nejsledovanější televizí, ale teď? Poté, co k smrti urazila režiséra Zdeňka Trošku a ten přešel i se svými, vždy mega sledovanými komediemi a pohádkami ke konkurenci, se děje jedna hloupost za druhou!

Mnozí volají: "Novo, vyměň ředitele programu. Nebo vůbec ředitele!" Po několikáté totiž v televizi ukázali, že tam program dělají naprosto nekompetentní lidé bez kousku přestavivosti a zkušeností. 

"Jak jinak si vysvětlit, že nějaký "inteligent" přesunul nejsledovaněší pořad Prásk o hodinu později, čímž pořad ztratil zásadní sledovanost a místo toho nasadili trapnou Hvězdou párty s Petrem Rychlým. Tohle by si normální člověk nedovolil. Oni si fakt mysleli, že trapárna může přinést stanici diváky? Všichni jsme tu věděli, že to bude prů**r," řekl VIPstory.cz jeden z pracovníků televize.

Až když slavná Nova přišla o stovky tisíc diváků, pochopila, že tudy cesta nevede. "Hvězdnou párty šoupli na půl jedenáctou a místo ní opět vrátili Prásk. Prostě ta slavná párty přišla na miliony a nikoho to netankuje. Proč taky...," ptají se další odborníci na televizní tvorbu.

Formát je prý převzatý z Ameriky. A chytří na Nově si asi stále myslí, že co funguje jinde, musí nutně fungovat v Evropě. Ale ukázalo se, že to tak není! 

„Je to už druhý problém v programu. Nova vsadila na návrat televizní soutěže Chcete být milionářem s Markem Vašutem. Točilo se v Německu, vozil se tam kompars, aby se zjistilo, že to už nikoho nebere. Zkrátka místo toho, co by TV měla dát peníze na dobrý film, vyhodí velké peníze na dopředu jasně neúspěšné projekty,“ člověk z prostředí privátní televize. 

Témata: Nova, televize, program
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve