S hlasivkami Bílé to zase ta zlé nebude! Už se chystá o práce!

 Celebrity 
12. listopadu 2016 03:40 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Minulý víkend musela zrušit vyprodané koncerty, za pár dní se ale opět vrhne do práce! Youtube
Před týdnem musela udělat nejhorší rozhodnutí ve svém uměleckém životě - zrušit dva obří koncerty v O2 areně, teď se však Lucie Bílá už pomalu chystá "do práce"! Hodlá opět hrát Carmen a navíc jet i na Slovensko!

Lucii Bílou někteří nepochopitelně osočovali z toho, že koncerty Fifty Fifty zrušila kvůli nenaplněnosti O2 areny. To byl samozřejmě nesmysl. Nemohla mluvit, natož zpívat. Teď se ale zdá, že je na tom lépe. 

Vyjádřila dokonce lítost nad úmrtím legendárního zpěváka písně Hallelujah a básníka Leonarda Cohena.

„Hallelujah je jedním z pokladů mého repertoáru... Málokdy sahám po drahokamech kolegů, ale v případě této písničky a především jejího autora, jsem s úctou k němu udělala výjimku. Text Gábiny Osvaldové by měl jistě rád i samotný Cohen. Finišuji s ní většinu svých koncertů,“ uvedla Zlatá slavice.

„Je mi líto, že Leonard Cohen odešel, a zazpívám mu jeho Hallelujah hned při první příležitosti.Moje hlasivky jsou díky 180 koncertům ročně pevné jako řetězy, ale teď jim dám ještě čas. Nikdy mě nezradily a neudělám to ani já jim,“ řekla Bílá.

Kvůli nemoci - zánětu průdušek a hlasivek musela kromě koncertů v O2 areně zrušit účast při víkendovém Talentu na Slovensku, kde sedí v porotě. „O víkendu bude Talent beze mě, ale ten příští už se těším na další semifinále soutěže," podotkla Bílá.

Kromě toho už ve středu by v pražském Karlínském divadle měla hrát svou Carmen, která je bez alternac. Vypadá to, že se nemocné průdušky a hlasivky Lucii až zázračně uzdravují a ona se může vrhnout opět do práce. Hlavně si i trochu odpočinula a nabírá síly i na své Bílé Vánoce...

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008