Žhavé novinky: Angelina Jolie randí se členem nejbohatší rodiny světa Rothschildem, Harry Styles se zase nechal vidět s Emily Ratajkowski

 Celebrity 
28. března 2023 08:11 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Angelina Jolie si vyšla na večeři s fešným Rothschildem Depositphotos / Wikimedia Commons / Luca Babini
Byli single a už zřejmě nejsou. V posledních dnech se to na trhu single celebrit hodně mění, a tak se Angelina Jolie nechala vidět se členem nejbohatší rodiny světa Rothschildem a Harry Styles v Tokiu zase s Emily Ratajkowski.

Angelina Jolie neměla oficiálně žádnou vážnou známost od rozvodu s Bradem Pittem v roce 2016. A teď strávila tři hodiny na večeři se členem nejbohatší rodiny světa, Davidem Mayerem de Rothschild v luxusní hollywoodské restauraci Nobu. Angelina a David do restaurace přijeli společně a herečka se jen trochu pousmála, když si všimla, že je fotí z druhé strany ulice fotografové. A jak se zdá, čas letí rychle, když se dobře bavíte, takže tahle zajímavá dvojice strávila v restauraci celé tři hodiny.

Jolie a Rothschild na první pohled mohou být poněkud nesourodá dvojice. David je velký fešák a patří do britské bankovní větve Rothschildů, ale dnes je u jeho jména jako povolání spíš poznámka dobrodruh. Kdysi založil společnost, která se specializovala na výrobu a prodej hudebního merchandisingu, ale firmu nakonec prodal a založil si na Novém Zélandu eko farmu a taky byl v roce 2006 členem polární expedice. To ho změnilo natolik, že se začal věnovat enviromentálním projektům a založil hned několik enviromentálních společností. A to je rozhodně něco, co ho může s Angelinou Jolie spojovat, protože i ona je velmi známou aktivistkou. Takže u dlouhé večeře jistě řešili i tato témata. Žádná ze stran ale jejich dlouhé setkání oficiálně nekomentovala.

To zpěvák Harry Styles, který na podzim dal kopačky Olivii Wilde, která se z toho nemohla drahnou dobu vzpamatovat, si do Tokia, kam dorazil v rámci svého světového koncertního turné, přivezl herečku Emily Ratajkowski, takže tady je jasné, že jde skutečně o vážnou známost. Navíc se takhle nová dvojice vzájemnou přitažlivostí v Tokiu vůbec netajila a Harry a Emily se klidně veřejně líbali v noci na ulici u auta.

Emily je celkem průměrná, nebo dokonce podprůměrná herečka, která se také věnuje modelingu, takže má rozhodně čas jezdit se svojí novou láskou po jeho koncertem napříč kontinenty. Kdysi byla spojována s Bradem Pittem, ale to se nakonec nepotvrdilo. Emily Ratajkowski je jednatřicet, takže je opět starší než Harry Styles, konkrétně o dva roky. To už je ale poměrně zanedbatelné oproti věkovému rozdílu, který měl Styles s Olivií Wilde, která byla o rovných deset let starší než on.

Mezi celebritami se to tedy zase pořádně mele. Zatímco některé, jako například Reese Witherspoon, ohlásily rozvody,  jiní zase, jako zřejmě Angelina Jolie a Harry Styles zmizeli z trhu svobodných.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod