Dáda Patrasová práská na chlípného Felixe! A ráda!

 Celebrity 
05. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáda Patrasová si manželskou krizi tedy pro sebe rozhodně nenechává! Profimedia
Dáda Patrasová se sna přímo vyžívá v tom, že chodí po akcích a práská na svého už nemilovaného manžela Felixe Slováčka, vše, co jen jde! Hlavně stále i s bulvárem probírá, jak jí zase podvedl. Místo toho, aby se bavila o práci, pere špinavé rodinné prádlo na j!
Patrasová nechyběla ani na křtu kalendáře moderátora Aleše Cibulky. A jen vešla do dveří, odchytil jí jeden, pak druhý a třetí novinář. A neustále mluvila o Felixi Slováčkovi.

"To víš, že mu to dám sežrat, to si piš...," řekla před rozhovorem Patrasová své kamarádce, ale mluvila tak nahlas, že to bylo slyšet. A pak na něj sázela vše, na co se média ptala. Nepopírala, že Slováček je pořád nevěrný. A ona to dobře ví. Zdá se, že saxofonistovi už nestačí jen Lucie Gelemová, ale kouká zase po jiných objektech.

"On je nenapravitelný.... Ale on na to dojede," říká Patrasová i mezi svými známými s tím, že - ať si Felix nemyslí, pokud hodná dál pokračovat v okatých nevěrách, ona ho oškube. Problém je v tom, že "žížala Julie" taky nebyla svatá a za svůj život měla prý různé bokovky. Protože jí jako atraktivní ženě těžko nějaký playboy odolal!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod