Roční princezna Charlotte na první cestě do zahraničí. Je tak je sladká!

 Celebrity 
30. září 2016 16:35 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Roztomilá princeznička Charllote s maminkou Kate. Instagram
Britský princ William a jeho manželka Kate přiletěli do Kanady, kde společně s dětmi stráví týden. Pro tříletého prince George je to už druhá zahraniční cesta, jeho roční sestřička Charlotte si užívá premiéru. Ať se britský královský pár objeví kdekoliv, vždy jej vítají davy obdivovatelů.
Princ William (34) přiletěl na oficiální návštěvu Kanady a vzal s sebou i manželku Kate (34) a své dvě královské ratolesti. Jakmile rodina vystoupila z letadla, uvítali je kromě představitelů země také fotografové. Ti mohli oči nechat hlavně na malé princezničce Charlotte.

Celá rodinka byla jako vždy královsky upravená a všichni se sladili do modré barvy. Malá princeznička Charlotte byla takto na veřejnosti teprvé potřetí v životě.

Členové královské rodiny dorazili na místo zhruba ve čtyři hodiny odpoledne místního času. Na letišti už na ně čekal premiér Justin Trudeau s manželkou Zatímco malý princ George vystupoval z letadla po svých, jeho roztomilá sestřička Charlotte se spokojeně nesla v maminčině náručí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve