Je Angelina Jolie zákeřná a vypočítavá mrcha, s níž už Pitt nechce být?

 Celebrity 
02. října 2016 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Angelina Jolie hodila zpátečku a Brad Pitt tak nebude tahán po soudech! archiv
Připomíná to některý z hollywoodských béčkových filmů o manželské krizi, rozvodu a různých obviněních. Brad Pitt a Angelina Jolie začali prát na veřejnosti špinavé prádlo. A když herečka udělala z manžela a sexy symbolu pomalu zrůdu, teď hodila zpátečku!
Ač Brada Angelina obviňovala, že napadá jejich děti a chová se hrozně, že v tom hraje roli alkohol a možná drogy jejího manžela, teď odmítá spolupracovat s policií a k tvrzení, že by Pitt napadl v polovině září během letu do Los Angeles patnáctiletého syna Maddoxe, se nemíní vyjadřovat.

Stíhání herce bude asi zastaveno a Angelina Jolie asi pochopila, že tudy cesta nevede. „Je to vypočítavá mrcha, která se jen mstí za to, že ona už ho mít nebude, ale bude ho mít jiná. Chtěla mu ze života udělat peklo,“ míní někteří fanouškové Brada Pitta.

Nyní se zdá, se že celá záležitost kolem rozvodu uklidňuje. Oba manželé se prý navíc dohodli, že se Brad může za přítomnosti sociálního pracovníka setkat s dětmi a pokud vše proběhne bez problémů, může se s nimi vídat po dohodě s Angelinou i nadále, a to bez dozoru. Toto provizorní ujednání má trvat 3 týdny. Jak bude vypadat situace dál, je ve hvězdách.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum