Gregorová už asi pochopila! Koptíka poslala... k vodě. Ale stydí se!

 Celebrity 
03. října 2016 04:54 / redakce
  1
📷
1 fotografie v galerii
Taková to byla láska a teď? Gregorová Koptíka zřejmě poslala k šípku! Facebook
Principálka Divadla Radka Brzobohatého, herečka Hana Gregorová zřejmě už pochopila, že vztah s mladíkem, který je ještě mladší, než její syn, nemá budoucnost. A tak zřejmě Ondřeje Koptíka poslala k vodě. Teď se za to nejspíš stydí!
Nejprve byla Gregorová jak v sedmém nebi. Původně nevinný flirt a nezávazný divoký sex, jak Gregorová sama přiznala, přerostl v cosi hlubšího. A herečka akceptovala i to, že jí Koptík požádal o ruku. Sice šlo spíš o trapné komediální představení, ale budiž. Pak ale začala procitat z opojení.

"Hanka je z toho špatná. Její syn Ondra jí dal najevo, že pokud si chce opravdu Koptíka vzít, ať s ním nepočítá jako s rodinou. Hodně lidí jí navíc řeklo, že její koloušek je slavoman, který potřebuje fotografy, kamery k tomu, aby jí dal najevo "lásku"! Jenže ona nechce přijmout, že vlastně prohrála," říká jeden z lidí, který herečku dlouhé roky zná.

Hana Gregorová nejspíš tak vztah ukončila, nebo se k tomu chystá. Ale odmítla se kdekoli s Koptíkem ukazovat. Na otázky, kde je její přítel, reaguje až agresivně. "Co je vám do toho. To je moje věc. Jsem tu sama a tak to taky bude...," měla říct na jedné akci, kde se jí ptali, proč přišla bez partnera.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod