Šok! Krampol nepoznal, že jel v autě, které řídil ožrala?

 Celebrity 
04. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Krampol je pořád v šoku z toho, že jeho s kolegou vezl opilý člověk! Profimedia
To, že si dá někdo skleničku a pak sedne za volant, není bohužel výjimkou. Ale že má někdo přes 2,5 promile a není to na něm vidět, hraničí s alkoholikem. A nepoznal to zřejmě ani Jiří Krampol, ani jeho kolega, zpěvák Karel Bláha. S těmi se totiž syn moderátora Michala Herzána - Jakub, vyboural!
Na štěstí se nikomu nic vážného nestalo, ale policisté Jakubu Herzánovi, který měl být opilý a jet po dálnici chvílemi i 200 km v hodině, naměřili 2,6 promile alkoholu! To poté, co narazil do auta před ním. S řidičem rumunské národnosti se měl i poprat, což prý Krampol ani Bláha neviděli.

"To to ten Jirka nepoznal, že Herzánovo kluk je nalitej. To na něm musel vidět a hlavně v autě cítit. Divné, že si s ním sedli do auta," diví se Krampolův známý, který VIPstory.cz řekl i něco o Herzánově synovi.

"Byl to moc fajn, šikovnej kluk. Ale pak s ním začaly být problémy. No a to teď graduje. On snad dělal pro Radnici Prahy 1, ale nějak se neuchytil. A před tím taky někde dělal, snad v televizi. Teď asi vozí herce. Ale proč chlastá, když veze lidi? Je to vůl...," dodal známý Krampola i Bláhy.

Sám Herzán starší se nechal slyšet, že je v šoku z toho, co se stalo, a pokud jeho syn řídil opilý, zasluhuje si spravedlivý trest.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod