Známá zpěvačka Lana del Rey: Dvojitý flanel s dvojitým latté!

 Celebrity 
29. září 2016 17:00 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lana Del Rey Profimedia
Zpěvačka, která se narodila doslova do zlaté kolébky, si užívala všech výhod, které k životu bohatého dívky patří. Dokonce i takové, které nejsou až tak běžné. Peníze proto nikdy nebyly problémem. Ani co se nákupů týče. Nedávno ji nachytali fotografové v dost zvláštním outfitu. Na sobě měla až dvě košile, stejného vzoru, pouze jiné barvy. Kdoví, zda k tomu měla i dvojitou kávu z kavárny Costa Coffee
Lanu Del Rey dnes všichni známe jako krásnou a talentovanou zpěvačku a skladatelku v jednom, která Vás dostane svým zvláštním hlasem s mírným francouzským přízvukem, ačkoli je rozená Američanka. Navíc má i neskutečný sexappeal, který je v její kariéře obrovskou výhodou. Ten však není až tak přirozený. Lana zásahy plastického chirurga sice stále popírá, při pohledu na ni však nikomu neunikne, že ty našpulené rty nejsou dílem přírody, ale starého dobrého botoxu. Stejně nezapře ani upravený nos.

Být dcerou bohatého investora se může hodit, pokud se chcete prosadit nejen jako zpěvačka, ale i co se týče změny image. Právě otec byl ten, který se postaral o vydání jejího debutového alba, a tím nastartoval její pěveckou kariéru. Kromě toho se však angažoval i jinak. Pomohl dceři vylepšit i pár "nedostatků", či komplexů, kterými Lana trpěla. V Hollywoodu se povídá, že právě on jí poskytl peníze na chirurgické vylepšení v dobách, kdy ještě sama tolik nevydělávala.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod