Renč na JIP: Je to s režisérem vážně tak vážné?

 Celebrity 
31. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Filip Renč je prý v nemocjici s nemocnou slinivkou! archiv
Filip Renč skončil na JIP. Může za to vleklá nemoc slinivky břišní. Alespoň tak zní oficiální zprávy. Zvláštní však je, že jen pár dní poté, co se proláklo, že byl jako režisér “odejit“ z muzikálu Mefisto.

Renč delší dobu trpí velkými problémy se slinivkou. Za sebou má i zánět, který je velmi nebezpečný. Teď se prý onemocnění znovu ozvalo a jeho stav je prý vážný. Leč ne kritický.

„Ano, Filip je skutečně v nemocnici. Na projektu pracujeme dál,“ uvedl režisér Zdeněk Zelenka, který podobně, jako u muzikálu Adam a Eva, převzal za Renče režii a musí dílo dodělat.

„Tehdy se to taky hodilo na jeho zdravotní problémy, ale pravda byla někde jinde. Nechci Filipovi sahat do svědomí, ale nešlo primárně o nemoc. I když on má slinivku vážně nemocnou,“ řekl zdroj z Divadla Hybernia.

Možná, kdyby Filip Renč dbal rad doktorů, vynechal alkohol a jedl kvalitněji, nemuselo se to rozjet tímto způsobem. Jenže problémy v Mefistovi, který se už měsíc zkouší, nesouvisí přímo s Renčovou slinivkou. „Už asi počtvrté se předělává scénář a pořád se něco škrtá, přidává. Je v tom docela zmatek,“ řekl člen souboru, který v muzikálu taky hraje.

Renč se prý léčí v nemocnici a potřebuje klid, zatímco jeho dávný kamarád Zdeněk Zelenka si teď láme hlavu, jak to s muzikálem vlastně udělat, aby zaujal diváky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47