Česká Miss má zásadní problém! Nikdo jí nechce!

 Celebrity 
01. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
O Českou Miss není ze strany televizií zájem! Profimedia
Prestižní a tradiční soutěž krásy to bývala, jenomže nyní soutěž Česká Miss v problémech. Nikdo z televizí o ni nemá zájem, a tak pořadatelé přišli o zásadního mediálního partnera. Co teď budou dělat? To nikdo neví.
Bývala to nejprestižnější soutěž české krásy, dnes je to produkt, který není zajímavý ani pro jednu z komerčních televizí, natož veřejnoprávní. Pořadatelé České Miss se na dalším ročníku nedohodli s Primou a přišli tak o hlavního mediálního partnera!
Po dvou ročnících s novou majitelkou soutěže šla Česká Miss s kvalitou totálně dolů. Nepomohli ani přední čeští moderátoři Bouček s Marešem. Prostě Česká Miss ztratila glanc, švih a hlavně se nikam neposunula.
„Poslední ročník byl příšerný, jako ten před tím. Je to pořád stejné a navíc je to unylé. Hezké tvářičky a ostřílení moderátoři, to fakt nestačí. Chybí tomu dramaturgie, vtip, elegance. Ne trapnost. Každý si tu začal hrát na show, ale vytrácí se nápady a zajímavost. A proto to jde do kytek,“ říká jeden z osvědčených bývalých dramaturgů z Československé a České televize, který se podílel na řadě pořadů.
Českou Miss vysílala poslední roky Prima, před tím Nova. Ale že by soutěž zaznamenala výrazný posun, to rozhodně znát nebylo. O vysílání soutěže nemá žádná z komerčních televizí zájem.
„S vedením soutěže jsme se shodli, že šest let vzájemné spolupráce bylo velmi úspěšných, ale že nyní bude pro obě strany prospěšné jít každý svou cestou,“ uvedl generální ředitel Prima Group Marek Singer.
Poslední Česká Miss Andrea Bezděková je sice krásná, ale to je podle mnohých tak všechno a ani Prima už nechce pokračovat v tom, aby se přes ni vybíraly holky na plakát. Ale aby to byly osobnosti, což poslední vítězky a finalistky rozhodně nejsou. Nebo se spíš mají hodně co učit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod