Kaiser má zase podmínku! Už podruhé v životě!

 Celebrity 
30. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Oldřich Kaiser má podmínku! Pokud ji poruší, má smůlu! archiv
Podruhé v životě má Oldřich Kaiser podmínku. Ne snad, že by byl odsouzený. Jde o filmování a podmínku režiséra a hlavně alkoholu. Pokud by byl opilý, letí jako mastný papír z průjezdu a nepomůže mu ani svěcená voda.

Když Marie Poledňáková, která je momentálně stále v nemocnici po těžké mrtvici, točila filmy Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel, dala Oldřichu Kaiserovi nůž na krk. Pokud se dotkne alkoholu, letí. A herec to vydržel.

Teď má Olda podmínku znovu. Režisér Jan Svěrák ho obsadil do nově natáčeného filmu s názvem Po strništi bos. A opět je podmínka - herec nesmí chlastat. Ted může si dát panáčka, ale až po natáčení. Pokud by to porušil, projeví se to jak na honoráři, tak případně na ukončení spolupráce.

"Zatím se drží, i když Svěrák ho hlídá jako dráb. ale Olda ví, že by to byl jeho konec. A když může Jan Tříska, který je v pokročilém věku a je tu z USA, být vždy skvěle připravený a bez problémů, proč by nemohl Kaiser," řekl VIPstory.cz člen štábu.

"Film Po strništi bos se odehrává za druhé světové války, kdy rodina Edy Součka musela odjet z města a žít na venkově, kde se jako sedmiletý musí vypořádat s partou místních kluků a také odhalí jedno dramatické tajemství,“ prozradil režisér Jan Svěrák.

Ve snímku si zahraje třeba Ondřej Vetchý, Tereza Voříšková a samozřejmě taky otec režiséra Zdeněk Svěrák.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47