Kaiser sekl s herectvím! Víme, co teď dělá!

 Celebrity 
09. srpna 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá. Žijí spolu, jezdí spolu a i vystupují!  Profimedia
Oldřich Kaiser býval sexy chlap a skvělý herec. Po jeho alkoholových eskapádách zestárnul o dvacet let. Teď dokonce, zdá se, sekl s herectvím. Ale nenudí se. S partnerkou Dášou Vokatou nebrázdí jen hospůdky, ale začal jezdit po festivalech.

Zdá se, že Oldřich Kaiser se našel. Nyní například vystoupí v sobotu na festival Horácký džbánek ve Žďáru nad Sázavou, kde vystoupí i s partnerkou. Kromě něj uvidí diváci Kamila Střihavku nebo Jana Nedvěda či Fleret.

Kaiser v posledních letech působí na volné noze a jak sám říká, už má strach být někde uvázaný. „Abych řekl pravdu, ani filmovat mě moc nebaví, protože je to úvazek na dlouhou dobu. A navíc se teď věnuju muzice, a to mě baví,“ říká s úsměvem Kaiser, který prý hraje na několik hudebních nástrojů.

S Dášou Vokatou, životní partnerkou zemřelého básníka Ivana „Magora“ Jirouse, vytvořil novou dvojici. Začal hrát na housle, kytaru a zpívat. A evidentně mu “kočování“ vyhovuje víc, než stálé angažmá. Se svým kolegou Jiřím Lábusem hraje stále v Ypsilonce, ale jak může, jezdí s Dášou Vokatou a jak sami říkají, dělají lidem radost. Tak snad u toho Olda Kaiser i vydrží!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47