Hrůza ze Slunce, sena: Tohle, že je ten sexy Venca Konopník? To snad ne!

 Celebrity 
07. srpna 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle, že je jeden a ten samý člověk? Bohužel, ale je to velký rozdíl! Broněk Černý tehdy a dnes! archiv
Už 34 let uplynulo od natáčení první z trilogie Zdeňka Trošky Slunce, seno, jahody, který televize Prima včera večer reprízovala. Všichni tehdy mladí, tam byli mladí a krásní. Zatímco někteří se moc nezměnili, jiní jsou k nepoznání. Třeba takový “Venca Konopník“!

Z mladého, štíhlého a sexy vesnického Vency, kterého hrál Broněk Černý, je dnes více než padesátiletý fotek s pořádným pivním mozolem, který má tak o třicet kilo více.

„Jo, je to hodně let. Časy a lidi se mění, všichni stárneme,“ nechal se slyšet kamioňák Broněk Černý, který žije trvale ve Strakonicích a na natáčení dodnes vzpomíná. Ze dne na den se tehdy z velmi sexy mladíka stal hvězdou. Pak následovalo Slunce, seno a pár facek a Slunce, seno erotika.

„Měl se točit ještě čtvrtý díl Slunce, seno, ufoni, ale to se nerealizovalo,“ prozradil Černý, v kterém by dneska rozhodně nikdo Vencu Konopníka, který neví, jestli Blaženu, nebo Milunu, nehledal.

„Většina z herců i neherců starší generace už nežije. Je to velká škoda. Ale už tehdy mi soudruzi a kritici spílali a říkali, že jsem urazil socialistický venkov, socialistického faráře. A že na ten film se nikdo nikdy dívat nebude. Kde jsou dnes jejich věštby a kritiky, a kde jsou mé filmy. A stejně je to s Kameňáky nebo Babovřeskami,“ vzpomíná Zdeněk Troška, který právě dnes v jihočeském Týně nad Vltavou v předpremiéře uvádí nový počin – pohádkovou komedii ze současnosti Strašidla.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod