Tohohle pána bych chtěla poznat osobně, svěřila se kráska Petra Svoboda!

 Celebrity 
05. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra Svoboda v kanceláři Tomáše Bati v muzeu Grévin! Facebook P. Svoboda
Patří k nejkrásnějším tvářím a ženám Novy. Moderuje, věnuje se modelingu a také hraje. Petra Svoboda je ale ke všemu chytrá, inteligentní a skromná. Přesto se svěřila, že je muž, kterého by chtěla poznat osobně. To se jí už bohužel nesplnilo, ale i tak se s ním setkala.

Petra Svoboda se přišla do muzea voskových figurín Grévin podívat na Tomáše Baťu. Zakladatel obuvnického průmyslu ji fascinuje. Už proto, že v této síti kupuje dětské bačkůrky. Nicméně jí také zaujala expozice ke 140. výročí narození Tomáše Bati, kterou muzeum s Baťovou nadací uspořádalo.

"Je to skvělé. A je to zvláštní pocit sedět v křesle, v němž pan Baťa sedával a za stolem, kde úřadoval. Úžasné. Jsem nadšená," svěřila se VIPstory.cz Petra Svoboda.

Té se líbila i socha Tomáše Bati, která běžně v Grévinu stojí v jiné části, ale teď je součástí expozice. A i tak v této podobě je Tomáš Baťa "milionář", což Petra asi ani netušila.

"Každá z těch 80 soch, které zde máme, vyjde zhruba na milion korun. Některá i více. Pan Baťa se velmi povedl. Zajímavostí je, že u těch soch jsou třeba vlasy, vousy sázeny ručně. Obleky šity vlastně na míru. Zkrátka je to takový opravdický svět, byť s voskovými osobnostmi," řekla Daniela Pedret, marketingová manažerka muzea.

Spolu s Petrou Svoboda přišla i herečka a dabérka Regina Řandová, exministryně a lékařka Marie Součková či stylista a vizážista Kája Pavlíček, a také pamětník, který v Baťově škole studoval a pak v obuvnické firmě pracoval. Expozice bude v Grévinu až do října letošního roku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47