Vondráčková někomu strašně vadí! Kdo má strach z jejího úspěchu?

 Celebrity 
06. srpna 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle že vypadá zpěvačka téměř bez hlasu a zoufalá z nedostatku diváků? To bude asi nějaký omyl! P. Mráček
Úspěch se v Česku neodpouští a obzvlášť ne u těch, kteří nemají skandály, jen dělají svou práci, nepomlouvají a nepotácejí se v opileckém nebo zdrogovaném rauši po ulicích. To je právě případ i zpěvačky Lucie Vondráčkové, která někomu nejspíš hrozně moc vadí!

"To, co se poslední týdny děje kolem Lucky, není normální. Neustále někdo vypouští pomluvy, nesmysly, výmysly. Až je to trapné. To opravdu "někomu" tolik vadí, že bude mít teď vlastní tour," ptají se její fanouškové, které štvou nesmysly některých plátků.

"Že se jí koncerty neprodávají, že přišla skoro pomalu o hlas a nemůže pořádně zpívat a podobně. Kolika jiným zpěvačkám tohle někdo dělá? Je vidět, že Lucka Vondráčková někomu asi hodně leží v žaludku, a ten někdo má velký strach," myslí si jak lidé v diskuzích, tak i její fanklubáci.

Dezinformace o tom, že například přeložila koncert ve Strážnici proto, že se neprodávaly lístky, jsou nesmysl. "Šlo hlavně o technické problémy původní lokace. A také samozřejmě tak trochu i obava z letošního ne příliš stálého počasí. Ovšem celá řada zpěváků, zpěvaček přesouvá nebo i ruší vystoupení a nikoho to tolik netankuje, jako v případě Lucky," diví se i PR manažer Petr Mráček.

"Lucka je pracovitá, skromná, slušná a nekonfliktní. O nikoho se nestará, má krásnou rodinu, skvělého manžela... Možná to někomu vadí? Úspěch v Čechách se prostě neodpouští," nechal se slyšet i režisér Zdeněk Troška u něhož Vondráčková po tři roky hrála v úspěšných komediích Babovřesky.

Lucie přiletěla do Čech se svým manželem i dětmi a pilně se na Kousek štěstí Tour chystá. Zkouší, aby v polovině srpna mohla vyjet mezi své příznivce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod