Krásná Bernášková dostala pohádkovou nabídku na hlavní roli!

 Celebrity 
04. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Bernášková je velmi sexy. Příští rok si zahraje pohádkovou roli! archiv Prima FTV
Herečka Jana Bernášková je nejenom matka dvou dětí, ale je velmi sexy a vypadá, že sotva dostala občanku. Filmy, seriály, odtud ji diváci znají a zamilovali si ji. Teď dostala doslova pohádkovou nabídku na jednu z hlavních rolí.

„Příští rok chci točit pohádku, takovou pravou, jihočeskou. Zatím přesně nevím, kdo tam bude hrát. Co ale vím, že tam mám roli pro Janičku Bernáškovou. Je to role kněžny,“ prozradil Zdeněk Troška, který letos uvádí do kin film Strašidla.

Bernášková má tu výhodu, že může hrát jakékoli postavy, a vždycky jí to bude slušet.

„Nějak speciálně o sobě nepečuji. Ani moje maminka nebo babička. Vypadají podobně jako já,“ přiznala genové dispozice herečka, známá třeba ze seriálu Vyprávěj.

Bernášková se zúčastnila křtu videoklipu Souznění, v němž se Sandrou Novákovou hrají lesbičky, a kde hraje i její dcera.

Jana Bernášková funguje i jako klasická manželka, maminka. Učí se s dětmi, chodí na rodičáky, nakupuje, vaří. A když je před kamerou, je herečka. „Na každou milou a zajímavou roli se těším. Tedy i na tu od pana Trošky,“ přiznala herečka.

Natáčet by se mělo příští rok v létě v jižních Čechách. Zase to Strakonicko, Písecko, Budějovicko. Chci lidi těšit, bavit, ne je přivádět do situací, kdy neví, co vidí a proč to tam je. Proto se snažím i podle toho obsazovat herce,“ dodává Zdeněk Troška.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum