Troška zdrhl od Novy! Podrazila ho!

 Celebrity 
04. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zdeněk Troška na Nově narazil na podraz, tak šel rovnou ke konkurenci. A dobře udělal! archiv
Filmy Zdeňka Trošky jsou nejsledovanější a vydělávají miliony korun. To televize Nova dobře ví! Jenže je tam patrně někdo, kdo přemýšlí svým titulem nebo diplomem než hlavou a nejúspěšnějšího režiséra si nechali utéct! Odešel, protože ho podrazili!

Zdeněk Troška dvacet let kraloval se svými pohádkami i komediemi na Nově. Když nova byla doslova v průseru se sledovaností, nasadila Slunce, sena, Kameňáky či Babovřesky a sledovanost okolo 1,2 až 2 milionů byla zaručená.

"Jen šílenec a blázen si ho nechal utéct. Jenže tak to tady bohužel chodí poslední dobou," prozradil VIPstory.cz člověk z Novy, který nechápe, že už před rokem při natáčení Babovřesků 3 dělala televize ofuky.

"Oni mi řekli, že nemají peníze, a že nám za Babovřesky 3 zaplatí až v roce 2022. Řekl jsem dobře, tak mi vám každý rok prodáme kus - těch 20 minut…," svěřil se Zdeněk Troška, který nyní uvádí do kin komedii Strašidla.

"Tohle se prostě nedělá. Moje filmy jsou na nově nejsledovanější, každý rok je točí dokola, mají obrovskou sledovanost… Nechápu to. Tak se producentky dohodly s Primou, a ta po tom pochopitelně okamžitě skočila," vysvětlil režisér, který je pověstný tím, že jeho filmy se vždy nejenom zaplatí, ale i vydělají slušný balík.

Chytří pánové na Nově, když jim nabízel novou komedii Strašidla prý odmítli s tím, že "to není pro jejich cílovou skupinu". Pak se on i producentky prý ptají, jaká je tedy novácká cílová skupina? Podle některých zdrojů z Barrandovského kopce už teď manažeři litují, že si Trošku nechali pláchnout. A plakat budou ještě více.

"Na příští rok chystám hezkou pohádku, a pak uvidíme. Jsem vlastně už důchodce, žiju v mých Hošticích. V Praze jen přespávám, když tam mám práci. Jinak chodím na houby, spím, čtu si. Letos trochu odpočívám, protože mám mamku nemocnou, ale poslední roky jsem každé léto točil. Ale byla to úžasná práce s úžasnými lidmi a to je moje nejlepší dovolená," dodal Troška,
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve