Komu to Bílá ocucává prst?

 Celebrity 
04. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá a její milovaný synoveček Kája a bratr Karel!  Instagram
Lucie Bílá má polopracovní léto. Chvíli odpočívá, chvíli zase zpívá. Každopádně nabírá síly na dva obří koncerty FiftyFifty do pražské O2 arény. Na ty se už moc těší. Budou jiné, než ty slovenské, ale o nic méně náročné.

Zlatá savice byla u moře, ale nejraději tráví čas doma v Otvovicích nebo na své chalupě na Liberecku, kde má absolutní soukromí. Když je ale chvilička, ráda je se svou milovanou rodinou. Největší radost všem prý dělá 11měsíční synovec Karlík.

"Já toho svého synovečka fakt žeru,“ okomentovala Lucie Bílá svou fotografii z domácího prostředí. Zpěvačka je na ní v obyčejném vytahaném tričku a nenalíčená a velmi jí to sluší. Za ní stojí spokojený bratr, otec malého chlapečka, jehož kmotrou Lucie je.

Lucie Bílá přišla letos o maminku, ale jak říká, pomalu se z toho dostává. Nejvíce jí pomáhá práce a samozřejmě rodina a přátelé. Letošní jubileum, které slaví, věnuje v podvědomí právě mamince, která byla vždy s ní a byla na ní hrdá. Hrdý je na Lucii i její tatínek Josef, který měl kdysi období, kdy říkal věci, které se zpěvačce moc nelíbily. Ale věděla, že to tak nemyslí.

"Říkal mi třeba - kdybys zpívala do vařící vody, tak z toho bude hovězí polívka...," vzpomíná dnes s úsměvem Slavice, která má svému publiku rozhodně stále co nabídnout!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod