Miss Czech Press už potřetí! Krásky, máte jedinečnou šanci dostat šanci!

 Celebrity 
03. srpna 2016 14:45 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miss Czech Press už potřetí! Krásky od 18 do 28 let stále mají šanci se přihlásit! misspress.cz
Už potřetí se v září v Praze na Lávce uskuteční prestižní soutěž Miss Czech Press. Projekt nejenže nabízí obrovskou, ne-li životní, příležitost mladým děvčatům, ale vytváří také atraktivní komerční nabídky svým partnerům a v neposlední řadě má charitativní podtext.

Již podruhé oslovuje projekt Miss Czech Press širokou veřejnost přes printová a elektronická média s cílem najít krásné a inteligentní dívky. Až do 22. srpna 2016 se mohou dívky registrovat na stránkách soutěže.

„Přihlásit se může každá dívka od 18 do 28 let, která je vyšší než 168 centimetrů, je bezúhonná, bezdětná a hovoří plynně česky. Ale pozor, pozor! V soutěži nerozhodují pouze míry a fyzická krása jako je tomu u většiny soutěží krásy, ale především charakterové vlastnosti, osobnost a sympatie,“ říká prezident soutěže Jiří Morstadt.

Z přihlášených dívek vybere porota na neveřejném castingu deset finalistek a dvě náhradnice, s nimiž bude dále pracovat choreograf, vizážisté, kadeřníci a produkční tak, aby bylo vše připraveno na slavnostní galavečer. Ten se uskuteční v sobotu 17. září tradičně v Klubu Lávka na Malé Straně v Praze s bohatým doprovodným programem a za účasti známých osobností a zajímavých hostí.

„Na slavnostním večeru něm bude zvolena Miss, 1. a 2. vicemiss, o Miss sympatie pak zvolí fanoušci soutěže. Stálí partneři si tuto soutěž natolik oblíbili, že již znovu chystají pro vítězky hodnotné věcné i zážitkové dary,“ prozradil Jiří Morstadt.

Pokud jste to, milé dívky, z nějakého důvodu nestihly, přihlásit se ještě můžete na www. misspress.cz do 22. srpna. Máte zkrátka jedinečnou šanci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008