Gott už začal stavět haciendu! Ale něco tady nehraje!

 Celebrity 
07. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nedávno Karel Gott oslavil 77. narozeniny, a sice v jižních Čechách. Teď se pustil do stavby chalupy na severu! Facebook
Sotva se Karel Gott vyléčil z rakoviny mízních uzlin a dokončil rekonvalescenci, pustil se do pěkného stresu. Na "stará kolena" začal stavět. Tedy ne on sám osobně, ale firma. V Doubici na Děčínsku už roste jeho hacienda, kam bude jezdit s rodinou. Má to ale háček.

Gott za pozemek u lesa zaplatil prý pár pěkných milionů. Dalších nejméně pět vyjde stavba dřevěnice. Pokud jde o klasickou srubovou dřevěnici, jen těžko v ní Karel s Ivanou a dcerami stráví letošní Vánoce.

"Tyhle stavby trvají rok, než si sednou. Ale je možné, že je to jiná technologie a za dva měsíce bude vlastně hotovo," řekl VIPstory.cz jeden z odborníků na tyto stavby.

Ovšem celý projekt má své "ale"! Proč to financuje Zlatý slavík, ale nepatří mu tam oficiálně ani lísteček od trávy. Vše je psáno na tchyni, tedy matku jeho ženy Ivany.

"Je to divné. Proč je to psané na její matku a ne na něj? Aby v případě jeho smrti nebyly majetkové problémy se staršími dcerami? Patrně ano. Jenže je to zvláštní," diví se známí Karla Gotta.

Zatímco Slavík chtěl mít klid a údajně i jeho žena Ivana, paradoxně si staví chalupu jen pár desítek kilometrů od hranic s Německem, odkud budou na Gottovo sídlo zcela jistě záplavy jeho fanynek. A nepomůže nejspíš ani vysoká zeď...

"Divím se mu, že ve skoro osmdesáti má nervy na to řešit stavbu a tyhle věci. To je obrovský stres. Ale Ivanka to asi tak chtěla, tak to tak bude, i kdyby to být nemohlo...," dodal blízký známý Karla Gotta.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008