Nepotřebovala by kurs sebeovládání? Bendová se v nákupním centru oháněla holí!

 Celebrity 
05. srpna 2016 16:09 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alice se na nákupech bavila Europark Štěrboholy
Herečka Alice Bendová si na nudu během letních prázdnin rozhodně nemůže stěžovat. S přítelem a dětmi se právě vrátila z dovolené v Chorvatsku, kde pobývali třeba v karavanu nebo na lodi, a v nejbližších dnech vyrazí pro změnu na čundr po Čechách. "Chystáme se na jeden takový pěkný statek a taky na vodu," těší se herečka.

Ani dny, které tráví ve městě, ale nesedí jen tak doma. Potkat jste ji mohli například v pražském nákupním centru Europark Štěrboholy, kde ovšem neběhala po nákupech, ale oháněla se holí... golfovou. Po celém nákupním areálu je totiž rozmístěno osmnáct jamek minigolfu, který si mohou návštěvníci zdarma zahrát až do konce letních prázdnin. A Alice, spolu s dalšími známými tvářemi, tuto atrakci při slavnostním zahájení zodpovědně otestovala.

"Nejsem typ, který rád běhá po obchodech a léčí se nákupy z pochmurných nálad. Když potřebuji nakoupit, udělám to rychle a efektivně. V tom je výhoda nákupních center. Že pořídíte všechno najednou. A pokud se to dá spojit s takovouhle zábavou, můžete s sebou vzít i děti a užít si kromě tahání tašek s jídlem i hezké sportovní odpoledne," směje se Alice. a dodává: "Já, děti i přítel jsme sportovní typy. Ne že bychom chodili pravidelně do fitka, ale hýbeme se pořád. Obě děti už třeba jezdí nejenom na lyžích, ale i na snowboardu."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve