Čekají u Jágrů miminko? Bude z Jardy sexy táta?

 Celebrity 
01. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdo ví, třeba bude ze slavného hokejisty slavný a sexy táta...! Instagram
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová vypadají jako šťastný a spokojený páreček. Dokonce se začalo hovořit o tom, že by si brzo mohli říct své "ano". Že by snad museli, protože by na cestě bylo miminko? Možné je všechno.

O 19 let mladší "Kopřivka" je Jágrovou velkou inspirací a dokonce o ní prohlašuje, že je to první z jeho přítelkyň, s níž by rád vybudoval společné zázemí. A že se ničemu nebrání. Tedy ani založení rodiny. Ač má Veronika docela čas, Jarda by se rád usadil. A upřímně by mu role otce slušela. Byl by z něj sexy táta!

"Zatím to asi nevypadá, že by byla v jiném stavu, ale kdo ví. Nějak hodně o tom spolu mluví a dokonce vtipkují, že když se dílo zadaří, miminko bude. Že na něm nepracují intenzivně, ale možná, že se něco vyvrbí," tvrdí známý hokejisty.

Že by tedy Jágr svolil k tomu, že z něj bude otec a matkou jeho dítěte bude právě Veronika. A že by dostal požehnání od své matky "mamajager"? Kdo ví. Možná už paní Jágrová na vše rezignovala a konečně si řekla, že je to život jejího syna, tak ať si dělá, jak myslí. Tak se třeba brzo dočkáme veselky i křtin...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod