Smutné zprávy: Poledňáková už nikdy nic nenatočí!

 Celebrity 
02. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marie Poledňáková na tom po prodělané mrtvici není vůbec dobře...! Profimedia
Režisérka takových filmových hitů, jako je Jak vytrhnout velrybě stoličku, jak dostat tatínka do polepšovny, S tebou mě baví svět nebo Líbáš jako bůh už nikdy nic nenatočí. Marie Poledňáková (74) na tom po těžké mrtvici prý není nejlépe.

Není vyloučeno, že mozek slavné režisérky je natolik poškozený, že už nikdy nebude soběstačná a bude odkázána na pomoc druhých. „Její mozek byl příliš dlouho „vypnutý“. Byla hodně dlouho v bezvědomí, ale na prognózy je ještě brzo,“ sdělil VIPstory.cz zdroj z Ústřední vojenské nemocnice, kde je hospitalizována.

Poledňáková dopadla podobně, jako Hana Hegerová. Až na to, že ta v jeden moment prodělala srdeční infarkt a mrtvici, přesto se z toho dostala a až na to, že nemůže moc chodit, je na tom dobře.

„Marie prodělala srdeční kolaps, kdy jí museli oživovat. Po dvou týdnech, kdy odpočívala a nabírala na chalupě síly, přišla mozková příhoda. A není to dobré. Je při vědomí, ale… nevypadá to dvakrát optimisticky…,“ uvedl zdroj.

Už před událostí říkala Poledňáková, že je unavená a chce spíš psát, než režírovat. Jenomže teď má prý narušené centrum řeči a možná i motoriky. A ani psát zatím nemůže.

Přesto její syn a přátele věří, že se pomalými krůčky dostane režisérka alespoň do té fáze, aby mohla komunikovat a žít slušným životem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve