Renč začal zkoušet nový muzikál. Zhublá Křížková je samý chlap!

 Celebrity 
03. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Renč hercům a zpěvákům vysvětluje svoje představy o muzikálu Mefisto! Profimedia
Kdo si myslí, že herci v divadlech mají dva měsíce prázdnit, velmi se plete. Režisér Filip Renč začal včera se zkoušením nového, výpravného muzikálu Mefisto, který bude mít na podzim premiéru. Po prvním čtené zkoušce už herci a zpěváci začali okukovat a zkoumat své role a přemýšlet, jak je nejlépe zahrát.

V Mefistovi, jehož motto zní: Znovu prožít mládí? Proč ne? Domluvte se s ďáblem!, od kterého si produkce hodně slibuje a vzniká v Divadle Hybernia, uvidí diváci řadu známých umělců. Nechybí třeba Jan Kříž, Martin Pošta, Hanka Křížková, Iva Marešová, Jiří Zonyga, Andrea Holá, Petr Ryšavý, Ladislav Korbel, Karolina Gudasová, Renáta Podlipská.

Zvláštní úkaz ale zaznamenali herci na zkoušce. Zpěvačka a herečka Hanak Křížková, která shodila asi 18 kilo, je samý chlap. Na to, že je oficiálně nezadaná a podle všeho stále čeká na toho pravého, o muže nouzi nemá. Tu má položenou hlavu na rameni Jirky Zonigy, tu se culí na Rudolfa Kubíka.

„Neztrácím čas, já ne,“ usmívala se Hanka Křížková, která vysvětlila, že Zoniga je jen kolega a Kubík kromě toho, že je herec, je dvorní textař a dlouholetý kamarád. „A to se přeci smí, ne…,“ dodala s úsměvem Křížková, která příští rok oslaví životní jubileum.

Filip Renč v dobré náladě vysvětloval ansámblu role a své představy. Všichni pozorně naslouchali a už si zkoušeli, jak své party asi natrénovat.

Diváci se 3. listopadu mají na co těšit. Kromě skvělého obsazení i na hudbu Daniela Bartáka. A Mefisto, to je ďábel, takže půjde o pěkně tajemný a možná i temný příběh… nechme se překvapit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod