Chudák Urbánková: Rakovina zase uhodila?

 Celebrity 
31. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Naďa Urbánková snad už definitivně rakovinu porazila! archiv
Zpěvačka Naďa Urbánková má ale smůlu. Po mnoha životních peripetiích nemá zrovna jednoduché stáří. Když už vyrovnala dluhy a zbavila se exekucí, do kterých jí přivedl její bývalý manžel Josef Havlík, potkala jí rakovina. Zdálo se být vše zažehnáno, jenže teď je zřejmě vše trochu jinak!

Před sedmi lety šla na preventivní ženskou prohlídku, po ní ji čekal šok. Zhoubný nádor v obou prsou. Následně o ně přišla a bojovala doslova o život. Zvítězila. Když už si myslela, že je vše zažehnáno, pokoušel se bubák, jak interpretka mnoha hitů jako Závidím, Blonďák s červenou bugatkou nebo Vilém peče housky, zase ozvat. Nakonec snad rakovinu dočista porazila.

"Teď jsem už půl roku v pořádku. Jsem čistá, nemusím brát žádné prášky," svěřila se Urbánková na soustředění Muže roku v Novém Městě nad Metují.

Znamená to však, že celých sedm let se zákeřnou rakovinou bojovala? Zřejmě ano. "Za všechno, co jsem prodělala, jsem Pánubohu vděčná. A stejně to je vždycky tak, jak to má být," říká Urbánková, která moderuje v rádiu vlastní pořad, koncertuje se skupinou Bokomara a žije v klidu v Želivu na Vysočině.

Tak snad bude už všechno v pořádku a Naďa si bude užívat zasloužený podzim života v klidu a pohodě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve