Slavný filmař se po 22 letech přiznal k nemanželské dceři!

 Celebrity 
17. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ingmar Bergman byl idolem mnoha žen! archiv
Je jedním z nejslavnějších a nejznámějších filmařů. Narodil se před 98 lety až krátce před smrtí před devíti lety se přiznal k něčemu, co jiní tutlají celý život. Ingmar Bergman byl zkrátka jiný!

Pověst Bergmana jako vynikajícího filmového a divadelního režiséra, spisovatele a dramatika je nezpochybnitelná. Jeho pověst jako manžela už tak oslňující není.

Bergman byl neuvěřitelný sukničkář. Pětkrát byl ženatý a měl devět dětí. Tedy samozřejmě těch přiznaných. Při jeho temperamentu a veskrze kladnému vztahu k něžnému pohlaví, je vysoce pravděpodobné, že po světě pobíhá i nějaké to „nepřiznané“ .

Své ženy opouštěl umělec bez výčitek a rychlostí blesku si nacházel náhradu. První snubní prstýnek navlékl Else Fischerové, krásné tanečnici a choreografce. Po dvou letech manželství utekl do náruče Ellen Lundströmové, rovněž choreografky a režisérky. Ač mu Ellen porodila čtyři děti, záletného Bergmana si nepojistila. Frnknul ji stejně jako těm dalším. Ve zralém věku Bergman přiznává, že na manželství neměl talent. Musíme mu dát za pravdu. Skutečně neměl.

Bergman neváhal svést i ženu svého nejlepšího kamaráda, Norku Liv Ullmannovou. Románek s krásnou herečkou trval řadu let, a i když si ji nikdy nevzal, jako jediná z podvedených žen vztahu s Bergmanem nikdy nelitovala. Stala se režisérovou múzou a role ve filmu Persona Liv katapultovala na herecký Olymp a učinila ji tak nesmrtelnou.

Vlnu nevole u veřejnosti ovšem vzbudil Bergman románkem s Marií von Rosenovou. Ten začal v době, kdy byli oba milenci zadaní. Když v roce 1971 svůj vztah legalizovali, Marie opoustila manžela i své čtyři děti, což bylo ve Švédsku vnímáno velmi negativně. Že byly vztahy ve „čtyřúhelníku“ poněkud nestandardní, dokazuje i to, že společná dcera Bergmana a Marie vůbec netušila, kdo je vlastně jejím otcem. Vzhledem k datu svého narození, se domnívala, že Bergman je pouze její otčím. Že to tak není, jí slavný režisér prozradil až jako dvaadvacetileté dívce.

Soudě podle jejich dlouholeté společné spolupráce však nikdy svého přiznání nelitoval.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve