Vážné zranění herce Trojana. Nemůže ani jíst!

 Celebrity 
16. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ladislav Trojan má zlomenou ruku a je rád, že je rád! Za kolegou a kamarádem Skopečkem by ale rád brzo zašel! archiv magnusfilm
Herecká legenda Ladislav Trojan neprožívá dobré chvíle. Před časem si pádem ze schodů v divadle přivodil ošklivý úraz, který ho téměř paralyzoval. Kvůli tomu se ani pořádně nenají. Navíc ho ranilo vyjádření kamaráda a kolegy Jana Skopečka, který ho neprávem obvinil.

Trojan, kterému bylo 83, si zlomil pravou ruku v rameni. Nemůže se sám obléknout najíst, pořádně fungovat. „Ošklivě jsem si narazil koleno, ale ruka byla zlomená. Jsem teď hodně omezený na pohybu,“ řekl Trojan, který chtěl trávit léto na své chalupě. Může, ale jen, když ho tam někdo odveze.

Má na štěstí vnuky, kteří ho rádi na venkov zavezou. Co ho ale mrzí je nařčení od kamaráda Jana Skopečka, který je momentálně v Psychiatrické léčebně v bohnicích také po úrazu. „Trojan za mnou nechce přijít. Vymyslel si proto, že má něco s rukou, ale je to jen záminka,“ prohlásil Jan Skopeček.

Jenže se spletl. Jeho přítel Ladislav Trojan má skutečně ruku pochroumanou a za Skopečkem by rád přišel. „Jsem ale teď rád, že jsem rád,“ dodal Trojan, který podstupuje rehabilitace a to jde s vyšším věkem vždy hůře.

Sám Jan Skopeček je v léčebně nešťastný. Příbuzní chtěli, aby šel do seniorského domu, aby nebyl sám. Nakonec se zjistilo, že se asi bude ženit za svou dávnou lásku. Jí se ale kromě toho, zda si ho vezme, hlavně zeptal, jestli „spolu budou spinkat“. Kdo by to do kmeta řekl, že bude takhle potentní i v 90 letech.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47