Gott utrácí obrovské peníze! Jeho ale není vůbec nic!

 Celebrity 
05. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se po vyléčení své nemoci pořádně praštil přes kapsu a utrácí miliony! Profimedia
Karel Gott se, zdá se, vyléčil ze své zhoubné nemoci. Rakovinu mízních uzlin porazil. Během své léčby přepsal všechen majetek na manželku Ivanu, která se o něj prý skvěle a vzorně starala a stará. Teď zpěvák vydělávající desítky milionů ročně, vydělává obrovské částky. A přitom jeho z toho opět nic nebude.

Pozemky u Děčína v Českém Švýcarsku, kde se co nevidět začne stavět luxusní venkovské sídlo za nejméně deset až patnáct milionů korun. Teď si šel vybrat nový luxusní Mercedes za zhruba tři miliony korun. Šperky a další věci. To vše jde z kapsy slavného Slavíka. Samozřejmě si to může dovolit, ale to vše bude Ivanky. Veškerý movitý i nemovitý majetek nechal začátkem roku, tedy v době, kdy bojoval s rakovinou, napsat právě na ženu. Své dvě starší dcery vyplatil jistou částkou. Zbytek spadne do klína manželce.

"Karel chce být a vždy byl gentleman a grant, jen by asi měl myslet i na to, že má čtyři dcery, z toho dvě z předchozích vztahů. Také ho milují a byly tu, když mu bylo nejhůře, nejenom Ivana," říkají někteří jeho přátelé.

Zpěvák si samozřejmě se svými penězi může naložit jak jenom chce, jen by asi měl zvažovat, co s ohledem na to, že momentálně nezpívá a koncertovat ještě dlouho nebude, může utratit. Život u Gottů je velmi nákladný - od péči o vilu, školné dvou nejmladších dcer, až po platby týmu a osobní náklady.

"Kdyby si Ivana vysnila raketoplán, tak jí ho asi koupí, jen aby měl klid. Ona si vždy uměla vše vydupat a Karel, aby dobře bylo, udělá téměř cokoli," dodal jeden z jeho blízkých přátel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít