Zrada v rodině stále nepřebolela. Marta Issová se sestřenici Kláře do očí asi jen tak nepodívá.

 Celebrity 
13. března 2014 14:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Už to vypadá, že Klára Issová na muže zanevřela Foto:Facebook
Herečka Klára Issová nemůže zradu své sestřenice Marty pořád strávit a bolest, kterou prožila, zřejmě ne a ne odeznít. Ale jestli krásná herečka nepřestane myslet na dávné křivdy, může se jí stát, že bude odsouzená k věčné samotě.

Pravda je, že se Marta Issová skutečně nezachovala právě moc ohleduplně. Poté, co ji opustil její bývalý přítel Jakub Prachař, vrhla se do náruče jiného muže, režiséra Davida Ondříčka. Přitom ji ani moc nevadilo, že v té době randil právě s její sestřenicí. Poslední ranou pro Kláru pak bylo zpečetění jejich vztahu společným potomkem. V červnu roku 2012 se párečku narodila dcera Františka. A vypadá to, že zášť Kláry se přesouvá i na ni. I když se okolí snaží přesvědčit o opaku, na svoji neteř Klára moc zvědavá není a do společného setkání se nijak zvlášť nehrne.

Že se obě herečky moc nemusí, je celkem pochopitelné. Ale vypadá to, že Klára dokonce zanevřela i na muže. Stále častěji je viděna jen s kamarádkami a po jejím boku se od rozchodu s Ondříčkem žádný muž neobjevil. Ale Kláro, přece pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47