ODHALENÍ: S tímhle fešákem si užívala Beáta Rajská!

 Celebrity 
09. března 2015 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Beata Rajská a Jose Luis Yuve Guerlain
Beáta Rajská je přední česká návrhářka. A ve světě módního návrhářství je nejdůležitější mít originální nápady, šikovné ruce, používat kvalitní materiály a stejně jako v jakémkoli jiném odvětví, umět tyto vlastnosti prodat.

úspěšné také proto, že při nich vyžaduje dokonalé líčení svých modelek podle nejnovějších trendů. Aby byla schopná objektivně posoudit a vybrat to nejlepší, musí všechny produkty otestovat doslova na vlastní kůži. Výrobků je ale na trhu nespočet a probrat se jimi není pro tak zaměstnanou ženu časově zvládnutelné. Beata Rajská proto náramně uvítala, když ji navštívil její kamarád, špičkový vizážista, Jose Luis Yuve a přivezl jí ukázat novinky letošního roku v dekorativní kosmetice významné značky.

„S Beatou jsme se potkali na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech. Doslova mne tam okouzlila svým šarmem a osobností. Vyzařuje z ní vše, co na ženách miluji – je ženská, jedinečná, krásná a má vlastní názor na svět,“ nadšeně popisoval první setkání s Beatu Jose Luis Yuve, mezinárodní make-up artista, který byl minulý rok hlavním vizážistou českých i světových filmových a módních hvězd filmového festivalu.

Beata se s Jose Luisem na filmovém festivalu nejen poprvé setkala, ale dokonce měla i tu čest, že ji nalíčil. Už od první chvíle se mezi nimi vytvořilo silné přátelské pouto a okamžité splynutí duší.

„Ve Varech kolem nás byly modelky, herečky a on se ke mně choval jako k největší hvězdě. Něco jsem si chtěla podat a on přiskočil a řekl: „Ne, ty ne! Ty nejsi “jen“ modelka! Ty jsi star!“ To bylo moc milé! Každá z nás se chce občas nechat hýčkat a Jose to umí,“ dodala Rajská, která má právě od Joseho na zdi v kanceláři “list líčení“ s věnováním a slovy: „Beato, MAKE UP jsou šaty Tvé tváře!“
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47