Pawlowská vydělává statisíce! Budete se divit jak!

 Celebrity 
29. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská dobře ví, že bez práce nejsou koláče, ale hlavně peníze! archiv H. Pawlowské
Není jen úspěšná spisovatelka, scénáristka a moderátorka nebo herečka, ale i podnikatelka! Halina Pawlowská zkrátka ví, jak si dobře vydělat. Před časem se rozhodla, že bude předávat zkušenosti dál, ale rozhodně ne zadarmo. Říká si za to slušné částky.

Pawlowská se tím, že své zkušenosti a cenné rady prodává, vůbec netají! Jak zjistil server Bleskove.cz, její webové stránky jsou plné toho, co vlastně dělá a za kolik. Nabízí hned několik variant svých kurzů. Kromě toho, že učí na Vyšší odborné škole, tak tyto kurzy provádí především doma, ve své luxusní vile v Podolí.

Pawlowská nabízí například Kurz tvůrčího psaní pro ty, kteří chtějí psát a nevědí jak! Tak například za Kurz pro scénáristy, který je pro 2 až 5 studentů dáte 17 500 korun, stejně jako za Kurz pro spisovatele beletrie. O něco méně – 15 000 korun dáte za Kurz pro novináře, který je určen pro 3 až 5 studentů najednou. A vůbec nejvíce, tedy 35 000 korun zaplatíte za kurz pro všestranné autory. Ten je rozdělen do 3 tématických víkendů, celkem tedy 31 hodin.

Halina vám tak prozradí a ukáže, jak se píše článek, reportáž, cestopis, scénář, nebo třeba knížka. Zkušeností má dost, vydala přes 20 knih a i na těch zbohatla. No a aby toho nebylo málo, Pawlowská se umí svou kantořinou i náležitě pochlubit! Mimo jiné i tím, že tohle vše může dělat v pohodě svého domova, třeba na rozlehlé, prosluněné terase své obří vily.

„Dnes jsem měla individuální kurz tvůrčího psaní - sekce ,knížky´. Byla jsem velice spokojená se svou ,studentkou´. Šárka je milá, chytrá, má smysl pro humor, je v ní velká touha psát a má talent. Naše skoro pětihodinová výuka probíhala u nás doma na terase, slunce pražilo a bylo fajn přemýšlet o napsání knížky, která by se mohla eventuelně jmenovat Můj milostný život, aneb Co mi česnek dal a vzal... Proč česnek? Vysvětlení nechám až na Šárce, která dostala domácí úkol na toto téma a já si už brousím tužku (drápy taky), jak jí ho zítra oznámkuju pětkou nebo jedničkou.... Protože nic mezitím já nedávám!,“ napsala na svůj profil Halina Pawlowská.

Takže se dá říct, že Halina si prostě na živobytí i na vysokou hypotéku, kterou stále splácí, vydělat umí. Hlavně, aby jí to vydrželo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít