Tajné video Bílé zveřejněno Koho tolik objímala?

 Celebrity 
13. května 2016 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá a křest jejího synovce Káji v kapličce v Otvovicích! youtube
Lucie Bílá je sice hodně upřímná celebrita, ale co se svého přímého soukromí týče, ne vždy s ním jde na trh. Teď udělala výjimku. To, když zveřejnila nejenom pár fotek, ale i celé video z nedávného křtu svého nejmladšího synovce Káji. Málokdo by při pohledu na záběry řekl, že teprve před dvěma měsíci jí a jejímu bratrovi Karlovi, otci dítěte, odešla maminka.

Zpěvačka se na záběrech směje, vtipkuje a dokonce dává i moudra. Stala se kmotrou nejmladšího syna svého bratra Karla a jeho partnerky Adély. Křest v kapličce v milovaných Otvovicích byl až neformální, v přátelském a uvolněném duchu. Nebyl upjatý a ani farář, rodinný přítel Zbigniew Czendlik se netvářil jako nějaký zapšklý kněz. Naopak.

Sami se podívejte na video ze křtu, který vypadá jako jedno krásné, pohodové, jarní odpoledne, kdy se sešla nejbližší rodina a přátelé, a kde nechybí ani otec Josef, tedy dědeček malého Karla Antonína Zaňáka a čerstvý vdovec.

Lucie Bílá a její bratr sice přišli o milovanou maminku, ale osud jim krátce před tím do života poslal nový život, právě v podobě malého Káji, z kterého se všichni radují a mají z něj radost. Pomůže tak alespoň trochu zacelit bolestivé rány po ztrátě milované osoby.

Zlatá slavice se vrhla hlavně na práci a po velkých narozeninových koncertech v Bratislavě chystá na listopad dva obří koncerty do pražské O2 arény s názvem Fifty Fifty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít