Nejkrásnější moderátorka Novy překvapila svou maminku! Tohle pro ní udělala.

 Celebrity 
19. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra Svoboda si s maminkou udělaly holčičí den a moderátorka pro ní přichystala překvápko! YES VISAGE
Petra Svoboda patří k nejkrásnějším moderátorkám na Nově a nejen tam. V poslední době je pracovně velmi vytížená. Sama už je maminkou, ale na tu svojí už jí nezbývá tolik času. Přesto si čas vyšetřila a vyrazila s s maminkou Alenou na dámskou jízdu.

Dámy si po delší době udělaly v Praze holčičí den a zavítaly na kliniku estetické medicíny, kde se krásná moderátorka i rozpovídala.

"Maminka bydlí v Soběslavi a já v Praze, takže už není moc času na to, abychom si užily jedna druhou. Chtěly jsme strávit nějaký čas společně a tak jsme zašly na oběd a do parku. Nakonec jsme si obě udělaly radost a nechaly si namíchat speciální krém - to nejlepší z vlastní krve - YES Plazma Cream," svěřila se Petra Svoboda, která říká, že vždy je co vylepšovat.

Její maminka byla překvapením své dcery nadšená a společně strávený den si chválila. "Hezky jsem si dnešní den užila a jsem ráda, že mohu vyzkoušet něco nového. S přibývajícími lety dá péče o vzhled více práce a krém, který dnes nazývají elixírem mládí z vlastního těla, ráda vyzkouším. Jeho výrobu jsem pozorně sledovala a byl to pro mne zajímavý zážitek," podotkla paní Alena.

Lékařka Zuzana Kolací nejprve oběma dámám odebrala krev, z které pak nechala oddělit plazmu. Následně se vytvořila speciální mast, která má pomoci ochránit náchylnou pokožku před alergeny.

"Na jaře se ve vzduchu vyskytuje hodně alergenů a tento krém je zcela hypolalergenní. Krém je tvořený z toho nejlepšího, co naše tělo obsahuje, tedy krevní plazmy z vlastní krve. Vytváří se oddělením plazmy a smícháním se základní bází. Obsahuje růstové faktory, vitamíny, bílkoviny, živiny a kopíruje proces hojení. Jeho aplikace pleť omlazuje a revitalizuje", vysvětlila doktorka Kolací.

To nejvíce ocení právě Petra Svodoba. Právě kvůli používání makeupu v televizi má často suchou pleť, o kterou je třeba se starat. A tento krém je právě ten vhodný.

"Kromě toho jsem začala pravidelně cvičit jógu a snažím se zdravě jíst. Jsem ráda, že jsem mamince mohla dopřát také trochu péče, když se o mne dlouho starala ona. Zaslouží si to", dodala hodná dcera Petra.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve