Šlechetný krok Pawlowské: Zastala se kolegy a slavného herce, kterého kdekdo pomlouvá!

 Celebrity 
17. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská se zastala svého kolegy z branže! Prý není arogantní a nevrlí, ale za vše mohou pořadatelé! archiv
Halina Pawlowská je žena činu! Teď se prý naštvala proto, že někteří lidé a organizátoři z různých kulturáků prý pomlouvají jejího kolegu, herce Miroslava Donutila. Prý říkají, že je nevrlý a arogantní. Sama těžkotonážní moderátorka se mu prý často ani nediví.

Spisovatelka, scénáristka, herečka a moderátorka jezdí také křížem krážem po besedách po celé ČR a tak může srovnávat. Za vystoupení, besedy si přitom bere od 20 do 40 tisíc korun.

Sama Halina se setkává s pořadateli a s Donutilem v mnohém souhlasí a už se nediví, že bývá zpruzený.

„Oni třeba řekli: „Minule tady byl pan Donutil a ten byl takový protivný…“ A teď říkali, v čem byl protivný. Když jsem já skončila své představení, dvakrát se mi stalo, že jsem šla za nimi a řekla: „Víte, že se divím, že vás ten Donutil nezabil? Protože tady fakt nefungovaly mikrofony, fakt to světlo bylo příšerné a na tom jevišti byl takový průvan, že jsem měla pocit, že mě rovnou odvezou na nosítkách na nějakou nefrologii s ledvinama,“ řekla Pawlowská týdeníku Sedmička.

Halina je sice hodná, že se kolegy ze šoubyznysu zastává, ale nějak zapomíná, že nejde jen o pořadatele. "S Donutilem jsem točila asi dvakrát nebo třikrát a opravdu, to co se o něm říká, je pravda. Sebestředný, ješitný, arogantní a málokdy má náladu. Zajímají ho hlavně peníze a rozhodně alespoň, když jsem s ním pracovala já, se k němu nikdo ošklivě nechoval. Měl veškerý servis, ale přesto se choval hodně odtažitě a jen si vlastně diktoval," svěřila se VIPstory.cz jedna ze známých českých hereček.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod