Kostková asi zešílela. Ona se vážně chce vrátit k tomuhle chlapovi?

 Celebrity 
19. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tereza Kostková truchlí a se samotou v srdci i doma asi neumí naložit!  Profimedia
Tereza Kostková asi zešílela! Alespoň to si myslí někteří její kolegové a kamarádi. Proslýchá se, že zvažuje návrat k režiséru Petru Kracíkovi, s nímž se před pár měsíci rozešla a rozvedla. Tohle ale asi vážně už není normální. Jedno odloučení kdysi prožili. Chce se herečka spálit podruhé?

Bez partnera a manžela je to podle jejích známých prý pro Terezu Kostkovou horší, než si myslela. A to přesto, že zná jeho nálady a žárlivé projevy. Cítí se prý poloviční. Nepomáhá ani společnost kamarádů. Tereza se prý nemůže nějak naučit žít bez chlapa.

"Tereza je prostě zvyklá, že musí vedle sebe někoho mít. Myslela si, že to bude lepší, ale není. Trpí a je to na ní vidět," myslí si rodinný známá.

Vedle Kostkové se sice objevují různí muži, ovšem jde jen o pózu. Herečka a moderátorka si prý do života a ani do postele zatím nikoho nepustila a pořád tajně doufá, že se vztah s Petrem Kracíkem podaří vrátit zpátky. A to přesto, že prožívala žárlivé scény a hádky, z kterých prý byla často nešťastná.

To režisér Kracík si s rozchodem příliš hlavu neláme. Paparazzi fotografové už ho přistihli s jinou ženou. Takže zatímco ona se trápí, on se snaží zapomenout. …
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve