Mareš si koleduje o pěkný průšvih! Ohrožuje zdraví a život svůj i dalších!

 Celebrity 
08. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takt tohle je zásadně špatně! Leoš Mareš ohrožuje svůj život, i život svého psího miláčka! Instagram
Leoš Mareš sice už trochu dospěl, oproti tomu, jaký býval rebel, nicméně si stále koleduje o pěkný průšvih. A dokonce ohrožuje své zdraví, i zdraví svého mazlíčka! A nejen toho. Dokonce i děti! Na sociální síti je důkaz o tom, že asi neví, co se v autě sluší a patří.

Leč jako spolujezdec ve svém luxusním autě Leoš spí, netuší, že mu hrozí případně veliké nebezpečí. A pejskovi, který polehává na dece, na zadní sedačce, tím spíš. Pokud by totiž přišlo k havárii auta a nárazu, nemusel by to slavný moderátor, či řidič, nebo řidička - možná jeho Monika Koblížková - přežít. O psím společníkovi ani nemluvě.

Pes musí být totiž za jízdy připoután. Pokud by byl jen za obojek, hrozí při prudkém nárazu jeho uškrcení. Ideální jsou kšíry, které psa drží okolo hrudi. Když přijde náraz, psa to udrží, ale hlavně jako "letící předmět" neohrozí cestující či řidiče na přední sedačce,

"Pokud by ho takto přistihla policie, hrozí mu pokuta až do výše dvou tisíc korun a ještě by musel "břemeno", tedy psa zajistit tak, aby dál neohrožoval pasažéry," řekl VIPstory.cz jeden z dopravních policistů s tím, že jde sice o princip, ale reálnou hrozbu.

Snad jedině fakt, že nejde o velké plemeno, může situaci zlehčit. I tak ale například i letící deštník ze zadního skla, což někteří řidiči mají ve zvyku, může řidiče či spolujezdce vpředu i zabít. Natož pes, který váží zhruba deset kilogramů.

Jenomže, to není všechno. Na jiné fotce jsou v jeho autě vyfoceni dva kluci, zřejmě moderátorovi synové, kteří jsou sice na zadních sedačkách připoutáni, ale už na první pohled je jasné, že všechno je špatně!

V případě nehody a nárazu by se pásy mohly obě děti velmi jednoduše uškrtit. Pokud nemají osoby dostatečnou výšku, neměly by sedět jen volně na sedačce. Kde jsou dětské autosedačky? Leoši, znáš vůbec předpisy...?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47