Známá česká herečka tajila rakovinu! Proč všem ale lhala?

 Celebrity 
09. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chantal Poullain Polívková si prošla malým soukromým peklem! Na štěstí ho překonala! archiv, facebook Ch. Poullain
Bývalá manželka Bolka Polívky, matka jejich syna, herce Vladimíra, Chantal Poullain všem lhala! Prodělala totiž podobně, jako některé její kolegyně ze šoubyznysu rakovinu prsu. Na štěstí se nemoc chytila v začátcích, a tak nemusela herečka bojovat přímo o život. Jen neměla sílu rozdělit se s touto informací s veřejností, či řadou známých.

Ve 13. komnatě, kterou včera odvysílala Česká televize, promluvila o rakovině prsu, kterou před pěti lety úspěšně porazila!

"Dostala jsem se do problému a každé gesto, každý úsměv, podaná ruka byla nesmírně důležitá. Když se necháš vést a věříš, projdeš procedurou v klidu. Pozitivní postoj je nesmírně důležitý. Svou nemoc jsem zapírala," svěřila se Chantal.

Bála se zřejmě reakce okolí, nechtěla o sobě mluvit, nechtěla, aby se někteří novináři šťourali v jejím stavu. Přiznala to až teď.

"Lhala jsem i hodným lidem, kteří si zprávy přečetli a vyjadřovali mi podporu. Těm bych se dneska chtěla omluvit. Schovala jsem se před pravdou,“ prohlásila během natáčení 13. komnaty Chantal Poullain, která v létě oslaví 60. narozeniny.

Měla štěstí, že se na nádor přišlo včas a ona tak sice podstoupila jistou formu léčby, ale ne drastickou a nemusela bojovat přímo o život. Podobně jako nyní herečka Hana Maciuchová, u níž se nádor objevil také v začátku a po menším chirurgickém zákroku podstupuje jen ambulantní léčbu. Nyní už dokonce bude hrát a cítí se prý dobře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít