Bartoška si oddychl! Přijde si na půl milionu ročně! Čím vydělá tenhle balík?

 Celebrity 
09. dubna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jiří Bartoška se už zase může usmívat! Má o starost méně a slušný příjem k tomu! Profimedia
Jiří Bartoška může slavit. Po roce se mu podařilo pronajmout luxusní byt u pražské Pařížské ulice, v kterém dlouhá léta před ním žil legendární herec Oldřich Nový. Sám Bartoška s rodinou se z domu, který kdysi patřil bohatému židovskému obchodníkovi odstěhoval před rokem a nabízel jej za 60 tisíc měsíčně plus služby.

Pravdou je, že charismatický herec musel ze svých nároků o něco slevit, ale úspěch se dostavil. V bytě, který má do ulice dvě okna a zbytek do upraveného dvora, velký balkón a je v jednom z nejhezčích domů v Praze, už jsou záclony a konečně tak není pustý.

"Co vím, tak si to pronajali za nějakých necelých padesát tisíc korun. Ale důležité je, že tam někdo bude bydlet. Je to nádherný byt. Nad ním přímo bydlí Marek Eben, ale ten je víc s manželkou v jejich domě u Karlových Varů," svěřila se jedna ze sousedek Bartoškova bytu.

Právě u Varů si nyní Bartoška staví také haciendu, kde se chce usadit. Prozatím bydlí ve vypůjčeném bytě - domě, kde je spokojený.

Herec chtěl z přímého centra Prahy pryč už kvůli svému zdraví, hluku a špatnému parkování. Byt, který má hodnotu nejméně 20 až 30 milionů korun, mu patří, takže ho může dál pronajímat. A mít z něj půl milionu ročně navíc nebo nemít, je rozdíl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008