Lucie Bílá slaví dnes 50! Takhle jste ji ještě asi neviděli!

 Celebrity 
07. dubna 2016 04:50 / redakce
  0
📷
11 fotografií v galerii
Lucie Bílá dnes slaví a slavit bude celý víkend i po další měsíce!  archiv L. Bílé/L. Fronk
Věkem sice na padesát, ale postavou a duchem maximálně na třicet. Tak vypadá nejslavnější Česko Slovenská zpěvačka, držitelka osmnácti Zlatých slavíků, ale taky herečka Lucie Bílá. Právě dnes je slaví životní jubileum – 50 let! I když se to u dam neříká, Bílá nemá problém prozradit, že na další padesátku se těší.

„Moc bych si přála, aby se čas zastavil, a to, co momentálně prožívám, jsem mohla prožívat dalších dvacet let,“ říká Lucie Bílá, která si myslí, že vše, co mohla ve své kariéře dosáhnout, se jí podařilo a teď s radostí očekává, co bude dál.

„Těším se na vše co přijde. Vím dobře, že v životě nejen svítí sluníčko, ale že občas i prší a umím s tím pracovat,“ říká a trochu bilancuje Lucie Bílá, jenž před pár dny měla v Bratislavě velikou autogramiádu.

Zpěvačka se cítí optimisticky přesto, že prožila před pár měsíci velikou ztrátu, kdy jí na vždy odešla velmi nemocná maminka. Rány ještě čas nezacelil, ale ona se dívá dopředu a ví, že její milovaná maminka je s ní pořád.

Tu v sobotu a v neděli čekají tři obří koncerty Fifty Fifty ve slovenské Bratislavě, kterou považuje za svůj druhý domov a nedávno si tam pořídila i svůj byt. Opravdu doma se však cítí ve svých milovaných Otvovicích, ve velikém domě, v kterém však zůstává sama, tedy pokud na víkend nepřijede syn Filip.

I v rámci narozeninových koncertů, na které na podzim v Praze naváže minimálně jeden obrovský v O2 aréně, přichystala pro fanoušky dárky. Těmi však pomůžou její příznivci dobré věci.

„Mám teď připraveno na 700 růženců a výtěžek z jejich prodeje půjde na opravu kostela na Slovensku v Podunajských Biskupicích a pak v Čechách. Ruční prací se odreagovávám, uklidňuji a baví mě to,“ říká oslavenkyně.

Zdá se, že ve svém věku je zpěvačka pořád v jednom kole a neumí odpočívat. Sice tvrdí, že nemá vlastně žádný soukromý život, ale pokud skutečně má den dva volna pro sebe, relaxuje. Jeden na svou milovanou chalupu do Českého ráje, kde má na pozemku i několik zvířat. V květnu se pak chystá sama na Maledivy a dokonce by jí měla čekat cesta na Floridu.

Když má ale třeba jen chvilku před představením v šatně, medituje. Některé fotky, které vám přinášíme, jste asi ještě neviděli, nebo spíše neměli možnost. Ale i tohle je Lucie Bílá, která s nadsázkou řečeno, někdy tak lítá, až sama sebe potkává.

K dnešnímu významnému jubileu jí samozřejmě přejeme všechno nejkrásnější!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve