Proč Gottův kamarád pomuvil muzikál postavený na jeho hitech?

 Celebrity 
13. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
František Ringo Čech se s kritikou na muzikál Čas růží tedy rozhodně nešetří!  Youtube
Není každý den svátek, a ne každý takovému profesionálovi, jako je Karel Gott, pochlebude. A to přesto, že je to jeho kamarád. Herec František Ringo Čech teď strhal muzikál Čas růží, který je postaven na jeho hitech!

Třiasedmdesátuletý herec, expolitik, ale také malíř nenechal na Času růží niť suchou. Hlavním problémem je Sagvan Tofi! František Ringo Čech má výhrady i k billboardu! „Tohle musel navrhovat nějakej trouba"," řekl Ringo.

„Muzikál bude mít velkej úspěch, přestože ho psal Sagvan Tofi, podle mě největší bambula, kterej ho mohl psát. Tofi se namlsal na Dětech ráje, on to nepíše, on sestavuje různý pasáže. Tofi není úplnej trouba, ale je to naprosto neschopnej literát, přeceňuje se,“ podotkl herec a umělec. 

Podle všeho chtěl za muzikál Gottovi František Ringo Čech vynadat. Nakonec se dozvěděl, že zpěvák dílo odsouhlasil. Přitom František Ringo Čech muzikál nikdy neviděl a asi neuvidí! 

„Přestože Gotta mám rád a jsem jeho velkej přítel, tak dvě hodiny programu, kterej napsal Sagvan Tofi, bych asi nevydržel,“ řekl Ringo a podotkl, že lístky dal sým příbuzným, kterým se muzikál nakonec docela líbil.

Sagvan Tofi ani Karel Gott se ke kritice Ringa nevyjádřili. „Čech nedávno kritizoval i moderátora Aleše Cibulku, kterého má přitom rád. Sem tam se negativně vyjádří ke všemu možnému. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum